Voor MKB-ers met interesse in waterstof!

In samenwerking met de Gemeente Groningen organiseren we een dagtocht naar de waterstoftechnologie beurs in Bremen. De busreis richt zich op MKB ondernemers in Noord Nederland die op 19 oktober – vanaf EnTranCe (Groningen) zullen vertrekken naar Bremen.

Tijdens de busreis zullen een aantal sprekers ons meenemen in de wereld van waterstof.  Aangekomen op de beurs zullen we de opening bijwonen in het gezelschap van een Groningse delegatie waaronder de burgemeester van Groningen. Daarna zal er, samen met hen, een rondleiding over de beursvloer volgen. Natuurlijk is er ook tijd om zelf de beurs te bezoeken en volop te netwerken. De verwachting is rond 06:45 te vertrekken en rond 22:00 weer in Groningen te zijn.

Wil je mee?

Op 19 en 20 oktober 2022 vindt de Hydrogen Technology Expo Europe in de Messe Bremen (D) plaats. Zou jij als MKB-er uit Noord Nederland graag meegaan naar Bremen? Houd dan 19 oktober vrij in je agenda! Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier onderaan op deze pagina.

Hydrogen Technology Expo Europe – Germany’s must attend H2 event

 

Voor deelname vragen we een kleine vergoeding van 35 euro per deelnemer, men ontvangt hiervoor een factuur (ook wanneer men besluit toch niet te gaan en de aanmelding niet voor 1 oktober is geannuleerd). De bustour naar Bremen zal alleen plaatsvinden bij een deelname van minimaal 20 personen. Aanmelden kan t/m 1 oktober 2022.

Aanmelden kan hier