Tijdens de Waterstof woensdag blikken we terug op de afgelopen week en laten we zien wat er in die week voorbij is gekomen op het gebied van waterstof.

 

 

Lancering van een interactieve waterstofkaart
Onlangs werd er een interactieve waterstofkaart door Missie H2 gelanceerd.
Maar liefst 195 waterstofprojecten staan al op de kaart.
Ook EnTranCe | Centre of Expertise Energy is terug te vinden op deze kaart.

Benieuwd? Bekijk de kaart hier

 

 

New Energy Forum
Op donderdag 22 juni vindt op het terrein van EnTranCe | Centre of Expertise Energy het New Energy Forum plaats. Dat waterstof hier ook een grote rol zal spelen ligt voor de hand. Zo toont Douna Machinery hun verrijdbare electrolyser en kom je erachter waarom H2-Sensible een belofte voor de toekomst lijkt te zijn. Daarnaast tonen we de allereerste Ground Power Unit op waterstof. En er is nog veel meer. Bekijk daarom snel het programma.

Bekijk het programma hier en meld je gelijk aan

 

 

Samenwerking voor het REMO-lab
EnTranCe | Centre of Expertise Energy is een samenwerking aangegaan met Schwer Fittings BV. Dit bedrijf gaat een actieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het nieuwe REMO-lab (Renewable Molecules-lab). Studenten kunnen ervaring opdoen door ze bij dit project te betrekken. Deze week vond de ondertekening plaats waarbij Raymond Meijer namens Schwer Fittings BV zijn handtekening zette onder de samenwerking.