Tijdens de Waterstof woensdag blikken we terug op de afgelopen week en laten we zien wat er in die week voorbij is gekomen op het gebied van waterstof. Deze week blikken we vooruit naar september en vragen we naar jullie ervaringen in de wereld van waterstof. 

 

 

Hydrogen Technology Expo Europe
Na het succes van vorig jaar reizen we dit jaar opnieuw met enthousiaste ondernemers naar de Hydrogen Technology Expo Europe in Bremen. Tijdens het beursbezoek maak je kennis met de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van waterstof. Daarnaast is er natuurlijk ook weer volop de kans om te netwerken.

Voorlopig programma 27 september
We vertrekken in de vroege ochtend vanuit Groningen naar de Messe in Bremen. Naast een rondgang over de beursvloer en een bezoek aan de stand van Gemeente Groningen / Hydrogen Valley zijn er ook een aantal pitches te bezoeken van Nederlandse en Duitse bedrijven. Aan het einde van de dag zullen we terug naar Groningen rijden met onderweg nog een stop voor een gezamenlijk diner. We verwachten in de loop van de avond terug te zijn in Groningen.

Meer weten of gelijk aanmelden kan hier!

 

Input voor de Hydrogen Valley Campus Europe
De Groene Waterstof Booster loopt in het najaar ten einde. Daarom wordt er ondertussen hard gewerkt aan vervolgprogramma’s voor zowel startups, MKB, als overige partijen. De goede ervaringen met de Groene Waterstof Booster willen we graag behouden en daarom zijn we geïnteresseerd naar jullie mening en ervaringen met het project. Zo zouden we graag meer willen weten over jullie behoeften in het land van waterstofinnovatie: wat beviel goed, wat valt er te verbeteren, en wat voor behoeften hebben jullie verder? Graag zouden we jullie willen vragen om een korte vragenlijst hierover in te vullen, zodat het vervolg van de GWB jullie ook in de toekomst kan blijven versnellen, versterken, en vergroenen.

 

Bouwstenen Hydrogen Valley Campus Europe

 

Hydrogen Valley Campus Europe
Groeien in de groene economie door samen te werken, dat is de basis van de Hydrogen Valley Campus Europe. De HVCE is een campus voor waterstof en groene moleculen met internationale allure en impact en directe meerwaarde voor het bedrijfsleven in Noord Nederland. Het concept is gebaseerd op een aantal kernelementen die samenwerken om de kennis- onderwijs– en innovatie basis voor groene moleculen te versterken. Deze samenwerking van verschillende opleidings- en expertisecentra, verspreid over heel Noord-Nederland, wordt een “campus” genoemd. De campus wordt hét loket voor waterstofkennis, -onderwijs, -innovatie, -bedrijfsondersteuning en professionele netwerken, en levert daarmee de groene moleculen die ons naar een duurzame toekomst brengen.

Vul de vragenlijst hier in