Tijdens de Waterstof woensdag blikken we terug op de afgelopen week en laten we zien wat er in die week voorbij is gekomen op het gebied van waterstof. In deze Waterstof woensdag blikken we vooruit naar wat er komen gaat.

12 september – Hysociety MKB Kennissessie
Op 12 september vindt er een Hysociety MKB Kennissessie plaats. Tijdens de kennissessie is er aandacht voor de waterstofcampus genaamd Hydrogen Valley Campus Europe (HVCE). Ook zijn er interactieve gesprekken waarbij verkend wordt welke faciliteiten van essentieel belang zijn voor bedrijven en hoe de samenwerking in de regio versterkt kan worden. Aanmelden kan via: p.poppendick@rug.nl

 

Datum: 12 september
Tijd: 16:00 – 17.15 uur
Locatie: House of Connections (Grote Markt 21, 9712 HR Groningen)

 

 

27 september – Busreis Hydrogen Technology Expo Europe 2023
Wat zijn de laatste ontwikkelingen met waterstof? Ontdek het op 27 september 2023 met de interessante ééndaagse busreis naar de Hydrogen Technology Expo Europe 2023 in Bremen.

Wie meereist ontmoet op deze internationale waterstofbeurs toonaangevende experts en maakt kennis met de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van waterstof. Tijdens de reis is er natuurlijk ook volop de mogelijkheid om te netwerken.

Meer weten of aanmelden? Klik dan hier!

31 oktober – Hydrogreenn – DNV Technology Centre Groningen
Op 31 oktober staat er een mooie Hydrogreenn bijeenkomst op de agenda. We komen deze middag om 15.00 uur samen bij DNV Technology Centre Groningen (Zernikelaan 14 in Groningen). Van 15.00 – 17.00 uur is er een inspirerend programma. Alle Hydrogreenn leden hebben de uitnodiging in de email ontvangen.