Meldt u aan voor de training Waterstof en Veiligheid: theorie en praktijk in één dag

De Groene Waterstof Booster organiseert op 12 oktober 2021 voor de derde keer de training Waterstof en Veiligheid.

De training is bedoeld voor geïnteresseerden in de basiskennis over waterstof binnen het innovatief MKB, gemeente/overheden of (docenten uit) middelbaar beroeps- en hoger onderwijs in Noord-Nederland.

Een eendaagse training die we onder leiding van Tineke van der Meij live uitvoeren op EnTranCe*. Het betreft een eendaagse cursus met in de ochtend theorie en aansluitend in de middag praktijkdemonstraties.

Onderwerpen die tijdens de training behandeld worden zijn onder andere: “Wat is waterstof”, “waar wordt het voor gebruikt”, “vergelijking waterstof met aardgas”, “hoe detecteer je het” en “hoe zit het met veiligheid en waterstof”. De docenten komen van NV Nederlandse Gasunie en de Hanzehogeschool. De experimenten worden gedemonstreerd door KIWA.

De deelnemers die al op de wachtlijst stonden hebben voorrang. De inschrijving voor 12 okt. is inmiddels gesloten. U kunt zich nog wel aanmelden voor de wachtlijst van een toekomstige editie (datum n.n.t.b.). Een cursus gaat door bij minimaal 8 deelnemers.

Kosten: 100 Euro p.p.

Bij vragen neem contact op met groenewaterstofbooster@org.hanze.nl o.v.v. ‘Training Waterstof & Veiligheid’.

* Training vindt plaats onder de dan geldende Covid-19 maatregelen.