Boost jouw business met waterstof!

Groene Waterstof Booster zoekt innovatieve MKB-bedrijven die willen innoveren met waterstof. Dat kunnen starters zijn of bestaande ondernemers die een H2-businesscase willen onderzoeken of al hebben. Het gaat daarbij om organisaties die een bijdrage willen leveren aan de ontwikkeling van de waterstofketen in Noord-Nederland, of die een aan waterstof gerelateerd product of dienst in de markt willen zetten.

Het project Groene Waterstof Booster helpt je verder op weg en wil samen met jou de haalbaarheid van je idee onderzoeken of testen. Door ons netwerk in te zetten denken de experts in waterstof met je mee en helpen ze je bij de ontwikkeling van jouw idee. Daarnaast biedt de Groene Waterstof Booster mogelijkheden om in een veilige, daarvoor bestemde omgeving, je innovatie uit te werken en te testen. De mogelijkheden om je idee te testen bevinden zich in de proeftuin van EnTranCe.

 

Hieronder een korte weergave van het  vouchertraject.

Om na te gaan of jouw idee past binnen het concept van de Groene Waterstof Booster volgen we een aantal stappen. Een duidelijke uitleg over de regeling vind je in onze flyer die hieronder is afgebeeld en natuurlijk kun je altijd contact met ons opnemen via groenewaterstofbooster@org.hanze.nl

Na de flyer vind je enkele voorbeelden uit de praktijk en het aanvraagformulier voor die MKB-er die al een goed idee met het oog op waterstof heeft.

Je kunt de flyer ook hier downloaden

Nieuws

19 mei 2022 Op zoek naar de balans tussen idealisme en realisme

Bij Respectrum staat verduurzaming hoog in het vaandel. Zo is er tijdens het ontwerp en de bouw van het crematorium al rekening gehouden met de gevolgen voor de natuur en de omgeving. Het logische vervolg was om te kijken hoe de bedrijfsprocessen duurzamer uitgevoerd konden worden. Het vouchertraject van Groene Waterstof Booster heeft ze daarin nieuwe inzichten gegeven. Ik vroeg financieel directeur Hans van den Berg naar hun ervaringen.

Bericht bekijken
Nieuws

5 april 2022 Losgeschud uit je vaste denkpatroon dankzij het vouchertraject!

Op korte termijn zal Douna Machinery hun vouchertraject bij De Groene Waterstof Booster (GWB) afronden.
Iets wat begon als een zoektocht binnen de waterstof technologie en wat Douna inmiddels heel wat nieuwe inzichten heeft opgeleverd.

Bericht bekijken

Ja, ik wil graag een aanvraag doen!