Geef jouw waterstofinnovatie een boost! (SNN artikel)

Ben jij een noordelijke mkb’er met een innovatief idee op het gebied van duurzame waterstof? Denk je bijvoorbeeld aan een waterstof powerbank? Of een e-sloep ondersteund met waterstof? Breng jouw innovatie verder en gebruik de voucher van de Groene Waterstof Booster!

Kom verder met een voucher

Met de voucher investeer je in je eigen H2-businesscase én de waterstofketen in Noord-Nederland. De voucher is inwisselbaar bij de partners van de Groene Waterstof booster. Zo kun je met de voucher:

  • relevante kennis op doen;
  • vrijblijvend advies vragen in een breed netwerk;
  • gebruik maken van de test- en experimenteerfaciliteiten van EnTranCe.

Download hier de brochure.

Een warme bezorgpizza door waterstof

Vol trots wijst ondernemer René Wit naar de fiets op waterstof die hij ontwikkeld heeft. “Zonder EnTranCe had ik deze fiets, ik noem ‘m hotbox, niet kunnen ontwikkelen. Je hebt mensen en bedrijven nodig die je kunnen helpen. En die heb ik hier gevonden. Ik moet ‘m nog perfectioneren. Daarna dump ik ‘m op de markt. Door zijn power kan de fiets natuurlijk een geweldig alternatief zijn voor het bevoorraden van drukke binnensteden. Je kunt er de hele dag mee rijden. Maar ik zie ook kansen voor pizzakoeriers. Want als je stroom opwekt wek je ook warmte op, die is perfect geschikt om pizza’s warm te houden.”

Samen sterk

De Groene Waterstof Booster is een samenwerkingsproject van de Hanzehogeschool Groningen samen met partners als: VNO-NCW Noord/MKB Noord, Noorderpoort, DNV-GL, RENDO, Kiwa, TCNN, Solarfields, NAM, STORK, BAM Infra, New Energy Coalition, GasTerra en N.V. Nederlandse Gasunie. Zij participeren, wisselen kennis uit én delen hun netwerk.

Interesse?

Neem contact op via groenewaterstofbooster@org.hanze.nl of meld je aan via de website!