Hydrogreenn bij EnTranCe (14-12) gaat online door!

In verband met de huidige aangescherpte maatregelen rondom de bestrijding van het coronavirus zijn wij helaas genoodzaakt de Hydrogreenn netwerkbijeenkomst van 14 december bij EnTranCe in Groningen te wijzigen in een online meeting.

Wij hopen u op deze manier alsnog te kunnen bijpraten over de vele ontwikkelingen rondom waterstof bij EnTranCe en andere initiatieven in Noord-Nederland. Als kijker thuis kunt u gedurende de bijeenkomst vragen stellen via de chatbox.

U gaat horen wat EnTranCe zoal initieert op het gebied van waterstof. Denk hierbij aan verhaal van de lector, projectresultaten/-voorbeelden, en de toegenomen waterstoffaciliteiten en infrastructuur in de proeftuin.

De projectleiding van de Groene Waterstof Booster zal een update geven over de stand van zaken van het project.

Daarnaast hebben we afgevaardigden van het project PosHYdon te gast. “PosHYdon is de eerste offshore groene waterstofpilot op een operationeel platform ter wereld. PosHYdon integreert drie energiesystemen op de Noordzee: offshore wind, offshore gas en offshore waterstof.” Zij zullen een presentatie geven over hun laatste projectontwikkelingen én toekomstplannen.

Na aanmelding ontvangt u per e-mail een link om online deel te nemen en een link naar de chatfunctie.