Met het Hydrogreenn netwerk waren we op donderdag 17 november 2022 te gast bij Douna Machinery in Leeuwarden. Douna Machinery is al bijna 100 jaar een begrip in de wereld van de machinebouw. Ze bouwen hoogwaardige technische maatoplossingen voor ingewikkelde industriële vraagstukken.De onderneming probeert zich zoveel mogelijk te oriënteren en waar mogelijk te participeren in nieuwe markten. De waterstofmarkt en waterstof-waardeketen heeft hun nadrukkelijke interesse waardoor de eerste Douna-producten en diensten worden verkend

 

 

Het was een geslaagde Hydrogreenn-bijeenkomst met een prachtige opkomst en diverse interessante sprekers. Ook kregen de aanwezigen een rondleiding door de machinefabriek waarin de diverse vaardigheden en producten van Douna concreet werden.  Er was een demonstratie van Mokveld Valves, die ook een presentatie verzorgde in het eerste deel van de bijeenkomst, en eveneens van RedStack.

Afsluitend was de mogelijkheid om elkaar onderling te spreken en was er ruim de tijd om te netwerken. Hier werden ook weer nieuwe verbindingen gelegd die de ontwikkeling in waterstof vooruit helpen.

Tijdens de bijeenkomst was Omroep Fryslân te gast. Het artikel en de beelden die er werden gemaakt zijn hieronder terug te zien.

Daarnaast vindt u hieronder ook de presentaties die de sprekers hebben gegeven.

Ga hier naar het artikel en de video van Omrop Fryslân