Wat zijn de laatste ontwikkelingen met waterstof? Ontdek het op 27 september 2023 met de interessante ééndaagse busreis naar de Hydrogen Technology Expo Europe 2023 in Bremen, georganiseerd door de Gemeente Groningen, Groene Waterstof Booster en EnTranCe | Centre of Expertise Energy.

Ontmoet op deze internationale waterstofbeurs toonaangevende experts, verken innovatieve technologieën en maak kennis met de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van waterstof. Tijdens de reis is er volop de mogelijkheid om te netwerken en te luisteren naar interessante sprekers die ons in de bus bijpraten over waterstof.

Voorlopig programma 27 september 
We vertrekken in de vroege ochtend vanuit Groningen naar de Messe in Bremen.

Naast een rondgang over de beursvloer en een bezoek aan de stand van Gemeente Groningen/Hydrogen Valley zijn er ook een aantal pitches te bezoeken van Nederlandse en Duitse bedrijven.

Na een bezoek aan de beurs zullen we aan het einde van de dag terug naar Groningen rijden. Onderweg maken we nog een stop voor een gezamenlijk diner. We verwachten in de loop van de avond terug te zijn in Groningen.

Kosten
Aan deze reis met beursbezoek zijn geen kosten verbonden. Toch is het niet helemaal vrijblijvend. Afzeggen kan kosteloos t/m zondag 24 september 2023. Wanneer een afzegging na 24 september binnenkomt of er sprake is van een no-show, ontvang je een factuur voor de onkosten. De kosten hiervoor bedragen 40 euro. 

Aanmelden
Meld je aan als je een innovatieve ondernemer uit het Noorden bent die geïnteresseerd is in waterstof.
Het aantal plekken is beperkt, dus meld je snel aan.

Aanmelden kan hier tot uiterlijk 10 september